@ Turtlelinna...
"Wat de boer niet kent, ...?"...
Ach, ik ben niet zo'n moeilijke eter.. integendeel.
Vind het altijd wel leuk om onbekende kost te proberen.
Zo heb ik onder andere gegeten:
- Levende meelwormen (weddenschap.. was lekkerder dan verwacht)
- Kippenlevertjes (veel mensen gruwen ervan.. ik vind ze heerlijk)
- Escargots (behoeft geen uitleg mijns inziens
)
- Kikkerbilletjes (net kip)
- Varkensoortjes (delicatesse uit Spanje.. was "wel aardig", ondanks het vele kraakbeen)
- Zwarte rijst, vanwege kleuring met inktvis-inkt.. in Kroatiƫ.. aparte smaak....
Maar goed, da's weer een heel andere discussie natuurlijk
Dus als ik het tot dusver juist concludeer, dan zijn schildpadeieren op zich prima geschikt voor consumptie, echter:
Minder vettig dan kippenei en ook een aanzienlijk grotere dooier....
It's worth a try ... nu geduld hebben tot de diertjes geslachtsrijp zijn